Οι κύριες διαφορές μεταξύ του σεντονιού και της κάλυψης κρεβατιού

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την άνεση του ύπνου είναι τι είναι ένα κάλυμμα κρεβατιού ή τι είναι ένα σεντόνι; Τα δύο προϊόντα που διακοσμούν συχνά αυτό το κρεβάτι μπορεί πράγματι να προκαλέσουν σύγχυση, ειδικά για όσους δεν γνωρίζουν τους όρους που περιβάλλουν τον κόσμο κρεβατιού για τις κρεβατοκαμαρες σας. Ας μάθουμε τι είναι τα καλύμματα και τα σεντόνια από τις ακόλουθες κριτικές epiplokalogerakis .

Ένα σεντόνι είναι μια ταπετσαρία στρώματος που είναι ορθογώνια όπως το μέγεθος ενός κρεβατιού. Τα κλινοσκεπάσματα ποικίλλουν από βαμβάκι, μετάξι, λευκά είδη, σατέν, ρεγιόν, ίνες μπαμπού ή μίγματα πολυεστέρα. Τα ποιοτικά κλινοσκεπάσματα χρησιμοποιούν συχνά έναν αριθμό νημάτων ανά τετραγωνική ίντσα υφάσματος ή αριθμού νημάτων (TC), το οποίο όσο υψηλότερο, τόσο ακριβότερο και καλύτερο. Η λειτουργία του σεντονιού δεν είναι παρά να προστατεύει το στρώμα λόγω της φύσης του που είναι τοποθετημένο ακριβώς πάνω στο κρεβάτι. Αν και υπάρχει πράγματι ένα άλλο προστατευτικό στρώματος, το προστατευτικό στρώματος είναι ο κύριος στόχος της εγκατάστασης ενός σεντονιού για τη διατήρηση της κατάστασης και της καθαριότητας του στρώματος, καθώς και για την πλήρη αισθητική διακόσμηση.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του καλύμματος και του σεντονιού, τελικά, και οι δύο τοποθετούνται στο στρώμα, σωστά; Λοιπόν, μην με παρεξηγείτε. Το κάλυμμα κρεβατιού χρησιμοποιείται όταν το κρεβάτι δεν χρησιμοποιείται, που σημαίνει ότι το κάλυμμα κρεβατιού καλύπτει το σεντόνι καθώς και το κρεβάτι συνολικά. Όταν ο καιρός είναι κρύος, το κάλυμμα του κρεβατιού μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως κουβέρτα για να ζεσταθεί το σώμα. Από το σχήμα του, τα καλύμματα κρεβατιών είναι συνήθως μεγαλύτερα, παχύτερα και πιο μαλακά. Η τοποθέτηση ενός καλύμματος κρεβατιού θα δώσει την εντύπωση ενός υπνοδωματίου που είναι πιο άνετο και θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Εάν πρέπει να επιλέξετε, ίσως πολλοί θα συμφωνήσουν ότι τα σεντόνια είναι πιο απαραίτητα από τα καλύμματα κρεβατιών. Αυτό είναι για να υποστηρίξει μια πιο άνετη δραστηριότητα ύπνου. Δεν είναι ασυνήθιστο να κοιμάσαι χωρίς επιπλέον στρώμα μεταξύ του σώματος και του στρώματος; Όμως, τα καλύμματα κρεβατιών αρχίζουν επίσης να γίνονται ένα από τα σημαντικά πράγματα, επειδή μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής των σεντονιών και των στρωμάτων, καθώς και να προστατεύσουν το σώμα σαν κουβέρτα και να ομορφύνουν την κρεβατοκάμαρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *